Montering af vinduer og døre af uddannet energivejleder​

Hos SB Tømrer ApS udgør montering af vinduer og døre en del af vores daglige arbejde. Tendensen er typisk, at vinduerne skal udskiftes med lavenergivinduer. Der er nemlig mange penge at spare på varmeregningen ved at udskifte vinduer og døre.


Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre for kunder i områderne omkring Haderslev, Kolding og Vojens. 


Vi rådgiver og vejleder om dine nye vinduer og døre

Vi er uddannet energivejleder, og derfor kan vi hjælpe med kyndig rådgivning og vejledning om montering af vinduer og døre. Vi kan naturligvis også vejlede, hvis de blot skal udskiftes på grund af slid og ælde, eller hvis du bare ønsker et nyt og bedre design.


Nye vinduer og døre kan løfte det samlede indtryk af enhver bolig, ligesom de kan give et mere moderne udseende. Dertil kommer, at vinderne bliver nemmere at vedligeholde og er praktiske i brug. Der er i det hele taget mange fordele ved at skifte til moderne lavenergivinduer.


Vi tilbyder levering og montering af vinduer af enhver art, lige fra store glaspartier og havedøre til sprossede vinduer og tykke egetræsdøre, ligesom vi kan levere mange forskellige typer af beslag, hængsler og håndtag. Vi hjælper naturligvis med at tage det rette valg, så du får det helt rigtige produkt, som matcher dine ønsker og din bolig. 


Kontakt os for at høre mere om montering af vinduer

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 21 45 29 45 eller 40 77 60 44, eller send os en e-mail til sb@sbtoemrer.dk.

Tømreren

Tømrerarbejde som spænder lige fra nybyggeri, tagarbejde og vinduesudskiftning.

Træk regningen fra

Husk på muligheden for håndværkerfradraget, for bedre viden her på siden.

Kontakt os

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

​SB Tømrer ApS   |   Norgesvej 16, 6100 Haderslev   |   Telefon Steffen: 21 45 29 45   Per: 40 77 60 44   |   CVR: 34606293

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook