​Terrasser

​Terrassen er en vigtig del af ethvert hjem. Det er her, familien opholder sig i de varme sommertimer, og det er her, man kan nyde naturen og livet i haven. Terrassen er familiens samlingssted.

Derfor er det også vigtigt, at man har en terrasse, der passer til det individuelle behov.

Alle udformninger

Hos SB Tømrer ApS opfører vi træterrasser i alle udformninger og efter vores kunders ønsker og behov.

Vi bygger terrasser i direkte forbindelse med huset, hævede terrasser, der går halvvejs rundt om boligen, terrasser i flere niveauer og tagterrasser.

​​Vi bygger alt fra hårdttræsterrasser til terrasser i trykimprægneret træ, og når du lader os stå for din terrasse, får du naturligvis hele pakken. Det betyder, at vi også står for opbygning af eventuelt rækværk, trappe eller gelænder, såfremt det ønskes.

Den helt rigtige løsning

Sammen finder vi den helt rigtige terrasseløsning, der opfylder alle dine ønsker til den helt perfekte terrasse, og som du og din familie kan nyde godt af i mange år frem.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 45 29 45 eller 40 77 60 44, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på bygning af din nye terrasse, eller hvis du ønsker gode råd og vejledning i forhold til design eller valg af materiale. ​​​

Tømreren

Tømrerarbejde som spænder lige fra nybyggeri, tagarbejde og vinduesudskiftning.

Træk regningen fra

Husk på muligheden for håndværkerfradraget, for bedre viden her på siden.

Kontakt os

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

​SB Tømrer ApS   |   Norgesvej 16, 6100 Haderslev   |   Telefon Steffen: 21 45 29 45   Per: 40 77 60 44   |   CVR: 34606293

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook